2024. a sügisel algab ettevõtlusõppe koolitusprogramm 18-25-aastastele noortele

Uudis Ettevõtlikud noored
10. juuli
Oled ettevõtliku loomuga 18-25-aastane noor? Elad Tartumaal ja Sind huvitab ettevõtlus? Tule, kandideeri rahvusvahelisse koolitusprogrammi „Succeed in Business“.  Pikendasime kandideerimise tähtaega 15. septembrini - veel jõuad!

Rahvusvaheline ettevõtlusõppe programm "Succeed in Business" kestab ühe aasta 2024. a septembrist kuni 2025. a augustini.  Programmi kogumaht on 207 tundi, koolituse täies mahus läbinutele väljastatakse ka tunnistus. Kokku toimub 17 erinevat üritust Eestis, Lätis ja Soomes. Õpe on inglise keeles.

Programmi käigus saad omandada praktilisi ettevõtlusalaseid teadmisi, rahvusvahelise meeskonnatöökogemuse, võimaluse reisida ja arendada oma idee toimivaks lahenduseks.  

Osalejad on Tartumaalt, Lätist ja Soomest. Tartumaalt valitakse programmi 15 noort, kes on valmis aktiivselt osalema töötubades ning soovivad oma ettevõtlusalaseid teadmis ning oskusi arendada.  

Kui Sul tekkis huvi programmi kandideerida ja soovid rohkem infot, registreeru hiljemalt 15. septembriks SIIN

Soovi korral edastame täiendava info Sulle personaalselt ning võtame Sinuga ühendust kandideerimistähtaja järgselt.

24. septembril kell 14.00-17.00 toimub projekti kandideerijatele infopäev “Succeed in Business”, mis annab rohkem aimu projekti võimalustest ja ajakavast ning võimaldab saada vastuseid tekkinud küsimustele. Sündmuse täpsem kava saadetakse projekti kandideerijatele.  

Koolitusprogrammi osalejad valitakse registreerimisvormi ja Tartumaa konverentsil osalemise põhjal ning esmaseks sihtgrupiks on madala sissetulekuga peredest pärit noored.

„Succeed in Business“ projekti kaasrahastab Euroopa Liit Interreg Kesk-Läänemere programmi kaudu.  

Lisainfo:

Jaanika Orav
noorsootöö projektijuht
+372 5782 0185
jaanika.orav@tartumaa.ee